Wednesday, 4 December 2013

Kopi 2 Tongkat


Kopi 2 Tongkat diadun khas dari ekstrak biji kopi Arabica Brazil bermutu tinggi dan diperkayakan dengan  3 herba trdisional yang terbukti berkesan iaitu  Ekstrak Tongkat Ali ( Eurycoma Longifolia jack ) dan juga Tongkat Aji Samad (Jackie Ornata) serta Ubi Jaga (Smilax Mysitiflora).

Secara tradisinya Tongkat Ali digunakan untuk meningkatkan tenaga lelaki kerana mempunyai kesan ‘aphrodisiac’ atau penggalak tenaga dalam. Ubi Jaga (Smilax Mysitiflora) juga adalah satu herba tradisional yang banyak digunakan untuk menambah tenaga dan ramuan ini secara tradisionalnya  digandingkan dengan Tongkat Ali untuk menambah baik lagi keberkesanannya.
 
Sementara Tongkat Aji Samad atau dipanggil juga Akar Aji Samad adalah herba tradisional yang banyak diketahui khasiatnya dan sering digunakan oleh Orang Asli dan orang tua-tua kita dahulu sahaja. Ia digunakan secara tradisional untuk urat saraf alat vital.
 
Khasiat Kopi 2 Tongkat
Melancarkan peredaran darah ke seluruh badan
Menjana tenaga segera
Mengurangkan rasa letih dan kurang bermaya
Memberikan semangat dan ‘mood’ yang baik
Baik untuk sakit-sakit sendi dan sengal-sengal ringan
Minuman yang sangat baik untuk tenaga dalam lelaki
 
Ramuan ;
Ekstrak Kopi Arabika Brazil, Krimer Bukan Tenusu , Oligo Fructose, Gula Perang , Dextrose Monohydrate , Ekstrak Tongkat Ali , Tongkat Aji Samad dan Ubi Jaga.
 
Cara Guna :
Masukkan 1 uncang kedalam 120 ml air panas, kacau dan sedia dihidangkan . Baik diminum sebelum tidur dan waktu memerlukan tenaga segera dan berpanjangan.
 
***  Minuman ini bebas dari sebarang dadah dan perangsang tenaga kimia (stimulan), pewarna dan perasa tiruan
 
Harga :
RM 26.00 (SM)
RM 31.00 (SS) 

Harga promosi!!! Beli 2 papan RM40 (termasuk kos penghantaran)

 

No comments: